Nieuws

Eerste namen bekend Festival Hongerige Wolf 2024

By 03/26/2024 No Comments

Langzaamaan zijn we alweer aan het zaaien voor Festival Hongerige Wolf 2024 om in het weekend van 12 t/m 14 juli mooie momenten te kunnen oogsten! Als voorproefje hier alvast een paar namen uit het programma om de eerste trek te stillen. De komende maanden zal het programma zich blijven vullen, check hiervoor PROGRAMMA 2024.

VIER HET NIETS DOEN!

Eerder maakten wel al bekend dat één van onze grootste festivalfavorieten Neo-Fanfare 9×13 vrijdag het festival zal openen met hun verfrissende en ontregelende nieuwe voorstelling ‘Nieuw Babylon’ (de premiere!). Een vuist tegen halsstarrige zelfontplooiing en een ode aan de creatieve, spelende mens! Vier met ons het niets doen, het lummelen, labbekakken en mijmeren. Het dwalen, slenteren en dagdromen.

GRONINGSE ROOTS & RANDSTEDELIJKE GROOVE

Inmiddels begint ook het Schapenveld zich te vullen met de eerste namen! Kom stampen, springen en swingen met de Groningse formatie TAXITAXI, de band Cocobolo, het Amsterdamse trio Rens, Jaïr & ome Uncle en het eigenwijze Hiqpy. De band Alamo Race Track keerde voor hun laatste album zelfs terug naar hun roots in Oost-Groningen en verwerkte dat in hun tracks. Een ware thuiskomst in Hongerige Wolf.

SLIJP JE KENNIS BIJ

Zo wisselend als de gewassen op het Groningse land, zo gevarieerd is het artistieke landschap tijdens het festivalweekend. Komende zomer wordt er een zaadje gepland voor de nieuwe tak ‘Wetenschap’. Wat gebeurt er in je hersenen bij het zien van kunst? Krijg een cultuurhistorische kijk op de kwelders. Bezoek een rariteitenkabinet of kom zelf proefjes doen. En waar komt eigenlijk de naam Hongerige Wolf vandaan? Kom het allemaal te weten of vertrek met nog meer vragen!

PROGRAMMA 2024

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat er allemaal komen gaat? Houd onze pagina PROGRAMMA 2024 in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief! Je kunt ook alvast onze festivalapp downloaden (via Timesquare in je appstore). Kaarten voor het festival koop je via onze TICKETPAGINA.

Tot in Hongerige Wolf!