Word Roedellid

Kom bij de Roedel!

Op de lone wolves na, zijn wolven niet graag alleen. Ze leven in roedels, beschermen hun roedelleden en koesteren hun kroost. Festival Hongerige Wolf is zo’n warme roedel. We werken samen en zijn er voor elkaar, in goede en in slechte tijden. En wat het mooie is? Jij kunt lid worden van onze Roedel! Hiermee laat je ons weten dat je Festival Hongerige Wolf een warm hart toedraagt en zorgen wij voor een plekje in onze Hongerige Wolvenfamilie. Als lid van onze roedel…

  • … ben jij als één van de eersten op de hoogte van het programma en ontvang je voor het festival alvast het programmaboekje en blokkenschema in je brievenbus;
  • … krijg je op het festival een exclusief polsbandje voor Roedelleden;
  • … kun je met 10% korting Hongerige merchandise kopen op het festivalterrein;
  • … kom je als dank, als lid van onze roedel, met je naam in ons programmaboekje te staan (tenzij je aangeeft dit niet te willen natuurlijk).

Wil je je niet meteen vastleggen, maar wel het festival steunen? Dan kun je er ook voor kiezen om éénmalig te doneren. Ga hiervoor naar deze pagina.

Hoe werkt het?

Door het formulier in te vullen, machtig je ons €30,-, jaarlijks tot wederopzegging, van je rekening af te schrijven. Omdat Stichting Hongerige Wolf een culturele ANBI-status heeft, kun je de gift voor 125% van je inkomstenbelasting aftrekken (klik hier voor meer informatie).

Aanmeldformulier

Let op: alle velden zijn verplicht

     

    Meld je aan voor de nieuwsbrief

    Als Roedellid word je als eerst op de hoogte gesteld van nieuwtjes. Wil je ook de gewone festivalnieuwsbrief ontvangen, meld je dan hier aan!