Stichting & Sponsoring

Stichting

Festival Hongerige Wolf wordt georganiseerd vanuit Stichting Hongerige Wolf. De stichting werkt met een bestuur, een zakelijk leider, artistiek leider, hoofd communicatie en de pack, een groep vrijwilligers die aan het hoofd staan van een cluster. De werkwijze en verantwoording van de Stichting en het bestuur zijn afgestemd op de Cultural Governance Code. De bestuursfuncties zijn onbezoldigd. Stichting Hongerige Wolf heeft een culturele ANBI-status.

Het hele jaar is de organisatie actief. Vanaf februari/maart groeit het aantal actieve vrijwilligers en in juli zijn er ruim 100 medewerkers in de weer om ons driedaagse festival te organiseren. Je kan je het hele jaar door aanmelden als vrijwilliger.

KvK: 522123286
Btw: NL850308781B01
Fiscaal nummer: 8503.08.781

Sponsoring

Om Festival Hongerige Wolf elk jaar te kunnen organiseren heeft het naast inkomsten uit de kaartverkoop ook geld nodig uit sponsoring en advertenties. We hebben daarom mogelijk aantrekkelijke sponsor- en advertentiepakketten samengesteld onder de naam Business Roedel. Jij kunt in ruil voor een sponsorbedrag je bedrijf of organisaties onder de aandacht brengen bij onze festivalgangers, websitebezoekers en nieuwsbrieflezers door gebruik te maken van één van deze pakketten.

Of je nu een groot bedrijf bent of een bescheiden organisatie met een beperkt sponsorbudget, er zit altijd wel wat tussen. Of je nu kiest voor het Alfa pakket, dat van de Vrijbuiter of het pakket voor de Welp; wij zijn ontzettend blij met jouw bijdrage en brengen dan ook met plezier jouw bedrijf of organisatie goed in beeld! Klik hier voor de uitgebreide sponsorpakketten.

Heb je nog vragen of ben je geïnteresseerd in één van onze sponsorpakketten? Neem dan contact op via bestuur@festivalhongerigewolf.nl.

Financieel

Het festival wordt financieel mogelijk gemaakt door inkomsten uit kaartverkoop en horeca en het festival vraagt diverse subsidies aan bij Provincie, gemeente en landelijke fondsen. Deze opbrengsten samen dekken de begroting. Het festival heeft geen winstoogmerk.

De Stichting heeft geen vermogen. Het in het verleden opgebouwde vermogen is gebruikt om tegenvallende resultaten van 2016 op te vangen. Zodra de negatieve resultaten volledig zijn weggewerkt zal de Stichting vermogen op gaan bouwen. Dit vermogen is puur bedoeld om tegenvallende resultaten op te vangen en te investeren in materialen zoals podia en tenten zodat deze niet ieder jaar gehuurd hoeven te worden. Het beleidsplan wordt jaarlijks aangepast en is per mail opvraagbaar.

Festival Hongerige Wolf, Festival, Hongerige, Wolf, FHW, HW, HogerigeWolf, FestivalHongerigeWolf, FestivalHongerige, Groningen, Cultuur, Muziek, Artiesten, Theater, Literatuur, Kinderprogramma, Programmering, Kinderen, Kind
sponsor