tent
Foto: Ruth Weites

Aanmelden als vrijwilliger

Een festival zonder vrijwilligers is als Hongerige Wolf zonder schapen. Oftewel: we hebben jullie nodig! Achter de bar, op het veld en naast het podium. We hebben geweldig gunstige voorwaarden voor vrijwilligers.

Wat krijg je?

  • Eten en drinken per dienst;
  • Gratis toegang tot het festival (afhankelijk van dienst) en festivalcamping;
  • Een prachtig Festival Hongerige Wolf T-shirt;
  • Gezelligheid en een unieke ervaring;
  • Niet te vergeten: eeuwige dankbaarheid van de organisatie!

Meld je hier aan als vrijwilliger!

Functies

Opbouw
Voor het festival begint, help je mee met de opbouw van het festival. We maken onderscheid tussen Decoratie en Bouwen. Samen met je collega’s ben jij verantwoordelijk voor de uitstraling van het festival. Ben jij technisch of juist creatief? Heb je twee rechterhanden, een goede lichamelijke conditie en houd je van aanpakken? Meld je dan nu aan, want dit is de functie voor jou.

Publieksbegeleiding
Als publieksbegeleider ben je gastheer of- vrouw bij een voorstelling of optreden op locatie. Je zorgt voor een goede publieksstroom. Publieksbegeleiders zijn vriendelijk, gastvrij, enthousiast, zelfstandig en oplettend.

Horeca
Als horecamedewerker wordt je tijdens het festival ingezet bij een aantal bardiensten of als hulp bij het personeelseten. Horeca-ervaring is prettig (het zou fijn zijn als je wist hoe je een biertje moet tappen of zelfs een diploma Sociale Hygiëne hebt), maar is niet verplicht.

Kassa
Wil jij de laatste kaartjes aan de deur verkopen en kaarten scannen bij binnenkomst? Munten verkopen op het schapenveld? Geef je dan op voor kassamedewerker! Omdat je een verantwoordelijke en herkenbare functie vervult, word je door veel bezoekers als eerste aanspreekpunt voor informatie gezien en moet je je verdiepen in festivalinformatie en locaties. Je moet handig zijn met computers en goed kunnen rekenen.

Sfeerbeheer
Waar veel mensen zijn wordt helaas ook troep gemaakt. Gedurende het festival zal ook het een en ander schoongemaakt/opgeruimd moeten worden. Het team sfeerbeheer zorgt ervoor dat ons festival terrein opgeruimd, schoon en netjes blijft. Een erg vrije functie die ervoor zorgt dat je alles van het festival te zien krijgt.

Camping
Net buiten het festivalterrein bevinden zich de festivalcampings. Voor de familiecamping zoeken we beheerders. Deze zijn met het campingteam verantwoordelijk voor alles wat op de camping gebeurt. Wil jij iedereen een leuk plekje wijzen en er voor zorgen dat alles op de camping goed verloopt? Geef je dan hier voor op.

Conducteur
Lijkt het jou wel wat om het hele festivalterrein op je gemak te bekijken, en ook nog iets voor het festival te doen? Geef je dan op als conducteur. Je zult elke dag een aantal ritjes meerijden met de tractoren. Het is jouw taak om een oogje in het zeil te houden tijdens de
rit, alle vragen van de bezoekers te beantwoorden en te communiceren met de chauffeur als dat nodig is.

Flexteam
Als je kiest voor het flexteam, is het maar de vraag waar je terecht komt. Het flexteam kan overal voor ingezet worden. Je dient als vliegende keep op het festival. Ook is niet bekend hoeveel je ingezet word. Ga er vanuit dat je in het flexteam veel uren maakt. Een unieke positie waarbij je alles mee krijgt/maakt.

Meld je hier aan als vrijwilliger! Benieuwt hoe wij met uw persoonlijke gegevens omgaan? Check HIER onze Privacy Statement.