Nieuws

Neo-fanfare 9×13 opent Festival Hongerige Wolf 2024 met speelse tegengeluiden!

Op vrijdag 12 juli opent Neo-fanfare 9×13 voor de tweede keer Festival Hongerige Wolf. Dit keer met de première van de bevrijdende muziekvoorstelling “Nieuw Babylon”. Het Schapenveld in Hongerige Wolf wordt omgetoverd tot een speelplaats vol verbeelding. Waar het zicht reikt tot aan de horizon en de Waddenzee fluistert, ontsnapt 9×13 aan de stedelijke drukte en neemt je mee op reis ver van de hectiek van het dagelijkse leven. 

Foto: Jan Lenting

Weg met de stress van persoonlijke ontwikkeling en de jungle van managementtermen! 9×13 nodigt het publiek uit om te lummelen, labbekakken en te mijmeren – gewoon omdat het leuk is. Een verfrissend tegengeluid in een wereld waar overprikkeling de norm is en jongeren verstrikt raken in een digitaal doolhof. “Nieuw Babylon” is een welkome ontsnapping aan de neoliberale ratrace.

In Hongerige Wolf, een weids en afgelegen gebied, waar burn-outs slechts een vage echo zijn en de natuurlijke rust de creativiteit voedt, laat 9×13 de spelende mens centraal staan. De fanfare herontdekt zichzelf, geïnspireerd door filosofen als Schiller en Huizinga. Een speelse muziekvoorstelling die naadloos past in de rustige omgeving van Hongerige Wolf, waar de geest kan dwalen zonder afleiding.

Vrijdag 12 juli | 20.00 – 20.40 uur
Schapenveld