Nieuws

Rijd samen naar Festival Hongerige Wolf!

By 05/03/2024 mei 6th, 2024 No Comments

Hongerige Wolf is een bijzonder plekje, ver van de bewoonde wereld. Het dichtstbijzijnde stationnetje (Bad Nieuweschans) ligt bijna 10 km van het festivalterrein. Er rijdt een pendelbus van het station naar Hongerige Wolf, maar je kunt natuurlijk ook samen rijden naar Hongerige Wolf! Duurzaam, handig, gezellig en voordelig!

Je steentje bijdragen aan een duurzaam Festival Hongerige Wolf? Rijd samen!

Samen rijden is natuurlijk één van dé manieren om CO2 te besparen als je met de auto naar Festival Hongerige Wolf gaat. Geen half lege auto’s maar samen je zitplaatsen delen. Omdat het duurzamer is, je minder in de file komt te staan en het ook gewoon gezellig is! Daarnaast kun je de kosten samen delen. Dat scheelt ook weer.

Je rit is makkelijk geregeld

Heb je plek over in je auto? Of zoek je juist een lift naar Festival Hongerige Wolf? Je kunt je aanmelden via de widget op deze pagina en je ontvangt bericht zodra je een match hebt. Wij zorgen zo alvast voor de eerste stap. Daarna spreek je samen de locatie af en hoe je de kosten verdeelt. Wij zijn blij als we zo samen met jullie het festival zo duurzaam mogelijk kunnen laten plaatsvinden.

Tot in Hongerige Wolf!