Nieuws

Update coronavirus #1

By 03/25/2020 No Comments
corona update

Lieve Hongerige Wolven,

Het zal niemand ontgaan zijn dat tot 1 juni alle evenementen zullen worden afgelast. Wij hopen natuurlijk dat Festival Hongerige Wolf 2020 door kan gaan, maar zijn uiteraard ook afhankelijk van alle ontwikkelingen rond het coronavirus en zullen hier verstandig mee omgaan.

Het gaat ons enorm aan het hart om te zien dat al die mooie festivals, voorstellingen, concerten en exposities waar zoveel mensen hun ziel en zaligheid in hebben gestopt, nu allemaal niet door kunnen gaan en evenzoveel artiesten en zzp’ers zonder werk zitten. We denken aan jullie en wensen jullie allemaal veel sterkte, kracht en creativiteit!

We hopen dat iedereen in deze tijd min of meer z’n draai weet te vinden, hoe moeilijk de situatie ook is. Uiteindelijk gaat het allemaal om onze gezondheid en dat bindt ons allen.

We zullen jullie op de hoogte houden via de website en socials (facebook, instagram, twitter) en vergeet niet om ons ook op de hoogte te houden hoe jullie je tijd invullen #kleingeluk. Houd moed en houd vol, help elkaar en blijf gezond!

Veel liefs,
Team Festival Hongerige Wolf