Nieuws

Festival Hongerige Wolf 2020 afgelast

By 04/22/2020 mei 14th, 2020 No Comments
festival hongerige wolf afgelast

Zoals de meesten niet ontgaan zal zijn, heeft het kabinet in verband met de coronacrisis op 21 april besloten om landelijk alle evenementen en dus ook festivals tot 1 september af te gelasten. Dit betekent helaas ook dat Festival Hongerige Wolf deze zomer niet door kan gaan.

Overbodig om te zeggen dat we dit allemaal ontzettend jammer vinden, ook voor al die geweldige artiesten die bij ons zouden komen spelen, alle bewoners van Hongerige Wolf die zich erop verheugd hebben, alle vrijwilligers die zich voor het festival hebben ingespannen en alle bezoekers die al een kaartje hebben aangeschaft of nog van plan waren om te komen. Ontzettend bedankt iedereen voor jullie inzet en vertrouwen!

Iedereen die al een kaartje heeft gekocht voor Festival Hongerige Wolf 2020 ontvangt voor 15 mei bericht van ons. Heb je nog andere vragen, check dan onze ‘Corona – FAQ‘. En we nodigen iedereen natuurlijk alvast uit voor een extra spetterende tiende editie van 9 t/m 11 juli 2021. We hopen dat jullie er allemaal weer bij zullen zijn!

Veel sterkte en veerkracht aan iedereen! Of zoals de Groninger zou zeggen: kop dā€™r veur!

Team Festival Hongerige Wolf