Veelgestelde vragen – FAQ

In verband met de coronamaatregelen is ook Festival Hongerige Wolf, dat gepland stond voor 10 t/m 12 juli 2020, helaas afgelast. Misschien had je al een kaartje gekocht of zit je met andere vragen? Check dan eerst onze FAQ, misschien staat het antwoord er al bij! Staat je vraag er niet bij, dan kun je contact opnemen via communicatie@festivalhongerigewolf.nl.

 

Wanneer vindt de tiende editie van Festival Hongerige Wolf (alsnog) plaats?

  • De tiende editie van Festival Hongerige Wolf vindt plaats van 9 t/m 11 juli 2021.

Ik had al (een) kaartje(s) gekocht voor Festival Hongerige Wolf 2020, wat kan ik doen?

  • Als het goed is, heb je als kaartkoper voor 15 mei per email bericht ontvangen over wat je met je kaartje(s) kunt doen en hoe je dit kunt doorgeven. We hopen natuurlijk dat je je kaartje(s) wilt doorschuiven naar 2021 of anders (gedeeltelijk) wilt doneren, maar dat is uiteraard aan jou!

Ik wil een deel van mijn bestelling doorschuiven en de rest terugkrijgen of (gedeeltelijk) doneren, kan dat?

  • Deze combinatie is helaas niet mogelijk met ons ticketsysteem. Je kunt alleen de hele bestelling doorschuiven óf in zijn geheel (of gedeeltelijk) doneren of laten restitueren.

Ik weet dat het een moeilijke tijd is voor de culturele sector. Kan ik het festival ook steunen?

Kan ik nog iets anders doen dan doneren?

  • We vinden het altijd leuk als je een berichtje voor ons achterlaat op social media:). Dat kan bijvoorbeeld met een recensie op onze Facebookpagina of via onze Google bedrijfspagina of door op instagram een berichtje te delen met #festivalhongerigewolf.

Wanneer start de kaartverkoop voor Festival Hongerige Wolf 2021?

  • Zodra bekend is wanneer we de kaartverkoop voor Festival Hongerige Wolf 2021 starten, laten we dat weten via onze kanalen. Wil je als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Bezoekers die al een kaartje hadden voor Festival Hongerige Wolf 2020, kunnen deze doorschuiven naar 2021 door dit aan te geven in het formulier wat ze per mail ontvangen.