Steun Festival Hongerige Wolf

In verband met de coronamaatregelen kan helaas ook Festival Hongerige Wolf deze zomer niet doorgaan. Had jij al kaarten gekocht? Of wil jij weten hoe je het festival kunt steunen? Dan lees je hieronder wat je kunt doen. En we hopen jullie natuurlijk weer terug te zien op onze 10e editie van 9 t/m 11 juli 2021!

Festival Hongerige Wolf 2020 afgelast

In verband met de coronamaatregelen kan ook Festival Hongerige Wolf, dat gepland stond van 10 t/m 12 juli, niet plaatsvinden.

We vinden dit als festivalteam uiteraard allemaal ontzettend jammer. Niet alleen voor onszelf, maar vooral ook voor al die geweldige artiesten die bij ons zouden komen spelen, alle bewoners van Hongerige Wolf die zich erop verheugd hadden, alle vrijwilligers die zich al voor het festival hadden ingespannen en alle bezoekers die al een kaartje hadden aangeschaft of nog van plan waren om te komen.

Behalve dat het ontzettend saai is, een zomer zonder Festival Hongerige Wolf, heeft het besluit ook voor iedereen die een steentje zou bijdragen aan het festival, financiële gevolgen. Voor de festivalorganisatie, de artiesten, voor ons netwerk van partners, onze leveranciers en alle lokale ondernemingen die aan het festival verbonden zijn.

Steun Festival Hongerige Wolf

Om onze 10e editie alsnog te kunnen laten plaatsvinden van 9 t/m 11 juli 2021, is het noodzaak om eerst uit de kosten te komen die al voor 2020 zijn gemaakt. Om hiervoor te kunnn zorgen, kunnen wij alle steun goed gebruiken en jij kunt daarbij helpen!

Wij snappen dat iedereen op het moment in moeilijke tijden verkeert, we vragen dit natuurlijk alleen als je iets kunt missen. Al is het een kleine eenmalige donatie of door het doneren van (een deel van) het aankoopbedrag van je (dag)kaart(en); alle beetjes kunnen helpen.

Hieronder zie je alle mogelijkheden om ons te steunen, zodat we er in 2021 in alle opzichten weer gezond tegenaan kunnen en alsnog een spetterende 10e editie kunnen neerzetten! Alvast ontzettend bedankt voor jullie steun en vertrouwen.

Team Hongerige Wolf

Roedellid

Wat kun je doen?

Heb jij al kaarten gekocht voor Festival Hongerige Wolf 2020? Dan heb je inmiddels bericht gehad om jouw keuze door te geven betreffende je gekochte toegangskaart(en), campingkaarten en eventuele extra reserveringen. We vragen je om dit formulier uiterlijk 15 juni in te vullen. Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • Je kaart(en) doorschuiven naar 9 t/m 11 juli 2021
  • Je kaarten geheel of gedeeltelijk doneren

Vul het formulier ook in als je liever wil dat wij het bedrag van je aangekochte kaarten (min de servicekosten) terugstorten. Maak je geen keuze vóór 15 juni dan worden je kaarten automatisch omgezet naar gelijkwaardige kaarten voor 2021.

Word lid van de Roedel

Ook kun je ons helpen door lid van onze Roedel te worden. Dit ben je al voor €30,- per jaar en je krijgt er een warme wolvenfamilie bij (en ook nog wat extraatjes:). Kijk hier voor meer informatie en alle voordelen van het Roedellidmaatschap en word lid!

Word Roedellid

Doneer eenmalig

Ten slotte kun je een eenmalige donatie doen om ons een hart onder de riem te steken. Alle kleine beetjes helpen en we zijn je hoe dan ook zeer dankbaar!

doneer eenmalig

Laat een bericht achter

Tot slot vinden we het natuurlijk altijd leuk als je een berichtje voor ons achterlaat op social media:). Dat kan bijvoorbeeld met een recensie op onze Facebookpagina of via onze Google bedrijfspagina of door op instagram een berichtje te delen met #festivalhongerigewolf.