Nieuws

Op zoek naar sponsoren!

By 01/17/2020 No Comments
sponsor

Elk jaar zetten we ons met het festivalteam weer keihard in om een zo mooi mogelijk festival neer te zetten! We starten al in de wintermaanden met nieuwe ideeën voor de komende editie. De programmeurs gaan op pad, er wordt met de bewoners gesproken en er worden nieuwe buitenlocaties verkend. We hebben er allemaal alvast ontzettend zin in! Voor ons is dit ware ‘winterpret’!

Tegen de lente worden we langzaamaan door meer enthousiastelingen bijgestaan en in de zomer zijn we op volle kracht met meer dan 100 vrijwilligers en minstens zoveel artiesten die allemaal vanuit hun passie het festival tot een succes willen maken!

Aan passie, ideeën en enthousiasme dus geen gebrek! Maar om het festival draaiende te kunnen houden, hebben we ook geld nodig. Inkomsten halen we natuurlijk uit de kaartverkoop en alle aaierballen die jullie in de zomer bij je biertje eten, maar dat is vaak nog niet voldoende!

Vandaar dat we bedrijven en organisaties oproepen om ons festival te sponsoren. In ruil daarvoor hebben we (hopelijk) aantrekkelijke sponsorpakketten samengesteld onder de toepasselijke namen: ‘Alfa’, ‘Vrijbuiter’ en ‘Welp’! Overweeg je ons te sponsoren? kijk hier dan gewoon even of er een leuk pakket voor je bij zit! En heb je andere wensen? Dan horen wij dat ook graag! Neem contact met ons op via bestuur@festivalhongerigewolf.nl.

Want zeg nou zelf! Niemand wil toch dat de Hongerige Wolf van de honger omkomt?