Nieuws

Festival Hongerige Wolf verwelkomt nieuwe directeur!

By 02/09/2022 maart 26th, 2024 No Comments

Festival Hongerige Wolf heeft per 1 februari een nieuwe directeur. Als festival zijn wij blij met onze nieuwe ‘Roedelleider’ Jan Gerbrand Krol! We laten hem zich hierbij graag zelf aan jullie voorstellen:

Geboren in Drenthe als zoon van Friese ouders en al ruim 30 jaar wonend in Groningen ben ik een echte noordeling. Ik voel mij verbonden met de dynamiek van de stad, maar kan erg genieten van het prachtige Groningse landschap en de rust en vrijheid die ik al varend beleef op het water.

De wereld, de natuur en de mensen om ons heen veranderen continu en waarom zou je binnen je comfortzone blijven als daarbuiten veel meer te beleven valt. Dat is ook zo mooi aan ons festival, de zoektocht naar nieuw talent , naar die artiest, kunstenaar, danser en dichter die de natuur, de mensen, de locaties in Hongerige Wolf op artistieke wijze weet te omarmen.

Het jaar door werk ik met gezonde lef en ambitie samen met de crew, de vrijwilligers en het bestuur aan een toekomstig bestendig festival. En elk jaar in juli geven we met de roedels in het team alles om het publiek te verrassen. Mijn motto voor elk programma onderdeel van het festival is: ga apenkooien, verwonder jezelf, ga op ontdekkingstocht en vooral geniet!

Jan Gerbrand Krol

~Directeur Festival Hongerige Wolf