Nieuws

Terugblik voorstellingen De Tijdreizigers

By 08/23/2021 november 29th, 2021 No Comments

Van 16 t/m 18 augustus vonden er mooie tijdreizen plaats in Hongerige Wolf. Drie dagen lang vonden er buitenvoorstellingen plaats tussen de Reiderwolderpolder en de Grote Slapersluis. Deze zomer kon Festival Hongerige Wolf natuurlijk voor het tweede jaar op rij niet doorgaan en daarom ontwikkelden we in samenwerking met theatercollectief De Tijdreizigers speciaal deze locatievoorstelling: “Perspectief Ondersteboven, Voelen om te Zien” en het bleek een groot succes! Alle twaalf voorstellingen waren helemaal uitverkocht, er is zelfs nog een 13e voorstelling ingelast om iedereen die het nog wilde zien die gelegenheid te geven.

Net als tijdens het festival is er optimaal gebruik gemaakt van de eigenheden van de Groningse plattelandsomgeving. Zowel de (omgeploegde) graanvelden, het water, als de monumentale sluis vormden een uniek decor tijdens deze voorstelling en de wisselende wolkenpartijen maakten het helemaal af. De windhozen op de eerste dag onderstreepten het rauwe karakter van het weidse landschap en de regenbogen die opdoemden, deden de kleurrijke omgeving stralen.

Zoals jullie gewend zijn van Festival Hongerige Wolf was het geen traditionele voorstelling met vaste zitplaatsen. Nee, aan deze tijdreis nam je zowel lopend, drijvend als dansend deel. We zijn ontzettend trots op dit eerste kleine succesvolle stapje van Kleine Wolf. We hopen in de toekomst (naast het festival) dan ook nog meer experimentele voorstellingen te kunnen organiseren uit naam van onze jongste talentvolle telg. Hopelijk zijn jullie er dan ook (weer) bij! Hieronder een paar mooie beelden, gemaakt door Merope Sfeer. Nog meer zien? Check het hele fotoalbum!