fhw-16-231-mcklin-fotografie

Festival

#Dansenopdehorizon #Zwervendoordekunst #Ontdekkeninhetlandschap #FestivalHongerigeWolf

Het microscopische dorpje Hongerige Wolf, dat aan de laatste weg van Nederland ligt (als je nog verder doorrijdt of –loopt kukel je de Waddenzee in) wordt 13, 14 en 15 juli weer getransformeerd in vruchtbare festivalgrond. The sky is  the limit op dit ongecultiveerde festival  .. Concerten op het  schapenveld, literatuur op de dijk, theatervoorstellingen in boerenschuren, en .. het onvergetelijke dansen tot diep in de nacht in de danssilo onder een sterrenhemel, die je wel in je agenda moet zetten..

Aards en Wijds .. Festival Hongerige Wolf is  eenvoudig ongerept en grondvestelijk vernieuwend. Verwacht geen line up met alleen maar grote namen, maar zwerf met ons mee door het onbekende landschap en ontdek de ruwe schoonheid van nieuwe muziek en de vindingrijkheid van de kunst. Bandjes, theater, beeldende kunst en literatuur -strobalen én lekker eten, je vindt het allemaal op Festival Hongerige Wolf.

Zwerf door, en voorbij  het festivaldorp en beleef de weidse natuur,  de gastvrijheid van de dorpsbewoners en de optredens. Elke avond, als het muziekprogramma op het Schapenveld ten einde loopt, gaat het feest door in de danssilo, waar tot in de vroege uurtjes gedanst wordt. Aan de rand van het dorp ligt de festivalcamping, waar je zo je tent in kan rollen. Slapen bij buurtbewoners kan ook; veel Hongerige Wolven bieden een slaapkamer of tuinhuisje aan voor de festivalgangers.

Met je Hongerige Wolf kaarten mag je overal naartoe: theatervoorstellingen, workshops, filmvertoningen, muziek en nog veel meer. Koop je kaarten (met korting)  in de voorverkoop en zet Festival Hongerige Wolf  meteen definitief in je agenda!  Voor ons is het trouwens ook heel handig wanneer je je ticket nu al koopt want dan weten wij waar we rekening mee mogen houden..