Nieuws

Onze eigen ‘Hongerige Wolf’ trein!

By 04/24/2021 No Comments
Hongerige Wolf trein

Vanaf deze maand rijdt hij door het Friese en Groningse landschap, de echte Hongerige Wolf trein! Uit de paar duizend inzendingen van aansprekende dorps- en festivalnamen maakte de Arriva jury een selectie, waarna iedereen zijn stem kon uitbrengen voor zijn of haar meest favoriete bestemming. En dat deed iedereen massaal! Zo’n 10.000 mensen brachten hun stem uit. Uiteindelijk rolden daar 18 namen uit, waaronder Hongerige Wolf.

Van iedere bestemming komt nu een trein die van binnen wordt aangekleed met beelden en verhalen van de bestemming. Arriva koost ‘Festival Hongerige Wolf’ als inspiratiebron voor de Hongerige Wolf trein en dus selecteerden wij met plezier de mooiste foto’s van 9 jaar Festival Hongerige Wolf. Samen met de ‘Oerol trein’ mocht de ‘Hongerige Wolf trein’ uiteindelijk op 12 april als eerste het spoor op en daar zijn we hartstikke trots op!

Ook publiceerde Arriva “een ode aan (een jaar zonder) Festival Hongerige Wolf” van Charlotte Beerda en een interview met onze artistiek leider, Anna van Houwelingen. Dit en meer is te lezen op de website van Arriva: www.treinvolverhalen.nl. Mocht je de trein nou zien rijden of erin zitten, maak dan een foto en zet hem op facebook of instagram met de hashtag #hongerigewolftrein. Zouden we te gek vinden!