Nieuws

Op zoek naar Foodtrucks en Marktkramen

By 02/12/2021 No Comments

Foodtrucks

Heb jij een toffe foodtruck en maak je heerlijke gerechten van lokale en/of biologische producten om de honger van onze festivalbezoekers te stillen en wil je op ons festival staan? Meld je dan vandaag nog aan en we nemen contact met je op. Wanneer producten glutenvrij, lactosevrij, vegetarisch of vegan zijn, vermeld dat er dan even bij. Dat is een pre. Daarnaast is het natuurlijk fijn wanneer het lekker én betaalbaar is.

Marktkramen

Heb je vintage spulletjes? Maak je (kinder)kleding of kussens van natuurlijke, duurzame of gerecyclede materialen? Bereid je jam, kruidentheeën of biologische zeep? Bak of beschilder je aardewerk? Timmer je houten speelgoed of nestkastjes? Heb of maak je bijzondere producten die verantwoord, biologisch en duurzaam zijn? Daar worden wij en onze bezoekers blij van!

Meld je aan

Ben je enthousiast? Geef ons een uitgebreide beschrijving van wat je gaat verkopen en hoe jouw truck of kraam er uitziet en meld je voor 1 april aan via het aanmeldformulier voor foodtrucks of het aanmeldformulier voor marktkramen. Voor zowel de markt als de foodtrucks geldt dat alle aanmeldingen worden beoordeeld op assortiment en uitstraling. Origineel gestylde kraampjes, trucks, schoolbussen en caravans zijn een pluspunt. Graag tot Festival Hongerige Wolf!