Nieuws

DAT WAS HEM DAN!

By 08/03/2022 maart 26th, 2024 No Comments

De tiende editie van Festival Hongerige Wolf, waar we inmiddels al drie jaar op gewacht hebben. Hopelijk heeft iedereen die is geweest er net zo van genoten als wij. Het was weer een onnavolgbaar, verrassend, absurd, chaotisch en bijzonder festival. Zoals Festival Hongerige Wolf hoort te zijn.

Er hebben mensen gedanst als een bestek-la met oa woordkunstenaar Wordbites. Bezoekers hebben op verzoek ondeugende gedichtjes beluisterd bij de Poëzie Centrale. Er is gecrowdsurft op het Schapenveld tijdens Never Been to Berlin. De Hongerige Welpen – oftewel onze jongste bezoekers – hebben er werkelijk een bende van gemaakt in de modderkeuken.

En dit zijn nog maar een paar voorbeelden. Er is afgelopen weekend simpelweg teveel (ontregelends) gebeurd om op te noemen. En het leuke is, dat is nou precies de bedoeling tijdens Festival Hongerige Wolf!

Leef je uit, laat je verrassen, verwonderen, experimenteer er op los en doe allemaal mee. Artiesten, bezoekers, bewoners, vrijwilligers. Tijdens Festival Hongerige Wolf bouwen we er met zijn allen een feest van. En dat is ook afgelopen weekend aardig gelukt!

Voor wie erbij was, ontzettend bedankt voor jullie bijdrage aan een geslaagde tiende editie! Voor wie het heeft moeten missen: niet getreurd, volgend jaar zijn we er weer met een kakelvers programma. En geniet vooral nog even na met de aftermovie!