Hoogtechonologisch eten

Hoog Technologisch Eten

Schuif aan tafel voor ‘Hoog Technologisch Eten’, zet al je zintuigen op scherp en leer meer over het verhaal achter het menu van de toekomst!

Nieuwe voedselconcepten schieten als paddenstoelen uit de grond en achter al dit eten zit een verhaal. Een belangrijk component hierin is de technologie, die op verschillende manieren wordt ingezet ons eten te verbeteren. Van drones en vertical farming tot 3D-voedselprinten. Maar wat weten we er eigenlijk over? En wat vinden we er eigenlijk van?

Het AgriFoodTech Platform is hier benieuwd naar en wil met dit concept de maatschappelijke betrokkenheid en dialoog over de toepassing van techniek in land- en tuinbouw – en de hieraan gekoppelde verwerkende industrie – op gang brengen om zo te kunnen bijdragen aan een leefbare, welvarende en duurzame wereld! Met jouw feedback op ‘Hoog Technologisch Eten’, kun jij dus een belangrijke bijdrage leveren!

Het is heel eenvoudig: proef wat je krijgt, hoor wat je (misschien) nog niet wist, schrijf op wat je denkt en draag je steentje bij!

Wil je meer weten over het Platform of wat zij doen met jullie input, neem een kijkje op: https://agrifoodtechplatform.nl/