YouTube’s Space
YouTube's Space

Festival vlogger gezocht!

Festival vlogger gezocht!

Ben jij helemaal into vloggen? Bezoek je graag festivals en zou je het leuk vinden om met ons gezellige team te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!!
Festival Hongerige Wolf is een multidisciplinair festival in het gelijknamige dorpje in Oost Groningen. 13 t/m 15 juli (2018) wordt alweer de 8e editie van het festival gehouden.
Voor deze 8e editie zijn wij op zoek naar onze eigen festival vloggers, die voor en tijdens het festival een X aantal vlogs willen maken ter promotie van het festival en om een sfeerimpressie van het festival te geven.

Wat wordt er van je verwacht?

Je hebt enige kennis en nog belangrijker de passie om te vloggen. Daarnaast bezoek je graag festivals en heb je je eigen apparatuur. Jij verzorgt de vlog van begin tot eind. Hoe deze eruit komt te zien is dus volledig aan jou. Denk aan een leuke intro, sfeerbeelden, shots van het publiek, onstage, backstage, het kan allemaal.

Wat kun je van ons verwachten?
• Je krijgt gratis toegang tot ons prachtige festival
• Je krijgt de volledige creatieve vrijheid.
• Je krijgt toegang tot ons netwerk met pers, media en bezoekers.
• Je komt terecht in een jong, gezellig en creatief team

Ben jij onze nieuwe festival vlogger of ken je iemand die dit helemaal geweldig vindt stuur dan een mailtje met je cv en motivatie naar: info@festivalhongerigewolf.nl