Hongerige wold facebook links

De kaartverkoop is gestart!!!!

sst, Hongerige Wolf spotters, jullie zijn de eersten die het mogen horen  …

De kaartverkoop is gestart!!!!

Speciaal voor jullie trouwe bezoekers, de Early Bird verkoop! Je koopt nu al een weekendkaart met camping voor maar 65,- euro!! Het is alweer de achtste editie van Festival Hongerige Wolf.  Ook dit jaar kun je weer alles, en nog veel meer,  van ons verwachten..

.. Januari lijkt zoals altijd eindeloos grijs.. Maar, vanaf de uitkijkpost aan de rand van Hongerige Wolf sturen we jullie een vooruitblik op de blauwe lucht boven het dorpje Hongerige Wolf, waar ook dit jaar ons eigenzinnige festival weer baandoorbrekend de zomer binnen stormt.  The sky is the limit; we gaan weer onze buitenzinnige best doen (met de nadruk op het woordje buiten) om er een fenomenaal festival van te maken. Een festival waar je je drie dagen lang kunt onderdompelen in nieuwe ervaringen, mooie verrassingen en ontspannende momenten. Een festival met zo’n mooie naam, op zo’n mooie plek; dat moet je absoluut meemaken. We beloven je dat het een weekend wordt dat je niet snel zal vergeten!

Klik hier en koop je Early Bird kaarten

Weet je nog?   ..  Op de camping wakker worden met de geur van koffie die omhoog kringelt tussen de tentjes . Genieten van warme broodjes, gebakken door de bewoners, in de bakkerij op de dijk met uitzicht over het eindeloze wad.  Dan, hobbel je relaxed  achterop de kar in de richting van het schapenveld waar de bands van het hoofdpodium knallen.

Niet alleen hier, maar ook in de loods of bij de bewoners thuis wordt drie dagen lang muziek gemaakt door uiteenlopende bands en artiesten.  Als je even uitgedanst bent  kun je genieten van de mooiste theater-  of dansvoorstellingen in de circustent op het schapenveld, of in de tuin van een van de bewoners. Natuurlijk zal er weer volop gedicht worden in de oude boerenschuren, of op de dijken. De kinderen kunnen zich de hele dag uitleven op het kinderveld waar een veelzijdig programma is samengesteld en je zelf kunst mag maken.  Als de avond valt is er voor de kinderen een nachtverhaal  bij het kampvuur,  een magisch moment onder de sterrenhemel na een dag vol ervaringen.

Vergeet ook het landschap niet, aards en weidser dan hier in Hongerige wolf vind je niet! Pak een fiets maak een fietstocht door deze prachtige natuur terwijl je onderweg geniet van de kunst  die je tegenkomt langs de route, of in de ateliers van de bewoners.

..En als de nacht valt gaan we met z’n allen naar de danssilo,  waar de DJ’s tussen het graan weer heerlijke dansmuziek draaien tot in late uurtjes

Kortom weer genoeg te doen bij ons in Hongerige Wolf!

Tot op het festival..
Team Hongerige Wolf