Kassa in de voortuin van een bewoner uit Hongerige Wolf.
Mcklin Fotografie

Kaarten & prijzen

Klik hier om naar de bestelpagina te gaan.

PRIJZEN 2018
(incl btw)
Vrijdag Zaterdag Zondag  Passe Partout  Partout+ Camp
Regulier 20 30 25 65 80
EarlyBird 50 65
Kind 10 15 12,50 32 42
Korting 15 25 20 50 65

De vroegboekkorting (EarlyBird) was geldig t/m maart

Voor 25 euro per jaar hoor je bij de Roedel, je steunt dan het festival en krijgt van ons een gratis T-shirt én een exclusieve rondleiding op het festival. Wil je lid worden? Geef dit dan aan in het kaartverkoop systeem!

Passe-partout
Geeft je toegang tot alle drie de dagen van Festival Hongerige Wolf.

Kinderkaart
Beschikbaar voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar. Voor kinderen jonger dan 5 jaar is het festival gratis.

Campingkaart
Geeft je toegang tot het hele weekend slapen op de camping van Festival Hongerige Wolf (vrijdag 11:00 uur tot maandag 12:00 uur). De prijs is per persoon, per weekend.

Fiets
Je kunt goed met de fiets naar het festival komen. Dat is ook handig om je op het terrein te kunnen verplaatsen. Er is een beperkt aantal fietsen te huur dit kan via het kaartverkoop systeem. De prijs is 25,- voor alle drie de festivaldagen (de borg is 50,- per fiets).

KarTent
Sta je op de festivalcamping en wil je net dat beetje meer comfort en luxe? Vanaf nu kun je jouw eigen KarTent huren (€ 50,-) en wij zetten ‘m speciaal voor jou helemaal klaar. Niet meer sleuren met je tent, de haringen vergeten of ’s ochtends wakker worden in een ingestorte tent dus!

Kortingskaarten
Heb je een kortingsbon (uit de Oldambtster), bezit je een CJP-pas of ben je lid van Rabobank Zuid en Oost Groningen, dan kun je een kaart met korting kopen. Vergeet niet je pas/bon/bewijsje mee te nemen naar de kassa.

Koop hier je kaartje!