Theater en dans

Theater en dans vacature

Theater en dans vacature

Festival Hongerige Wolf is een multidisciplinair festival in het gelijknamige dorpje in Oost Groningen. 13 t/m 15 juli (2018) wordt alweer de 8e editie van het festival gehouden.
Voor het festival zijn wij per direct op zoek naar vrijwilligers die samen met onze artistieke leider verantwoordelijk zijn voor de theater en dans voorstellingen van het festival.

Elk jaar krijgt het festival tientallen aanmeldingen van theater & dans voorstellingen die graag op ons festival willen spelen. Hier moet een selectie uit gemaakt worden. Eigen netwerk mag hiervoor ook worden gebruikt. Deze selectie zal in samenspraak met de artistiek leider van het festival worden doorgevoerd. Ook denk je mee over de festivalagenda en plattegrond. Tijdens het festival ben je verantwoordelijk voor het contact met de optredende artiesten en om er voor te zorgen dat het programma vlekkeloos verloopt. Naast deze activiteiten is er natuurlijk genoeg tijd om zelf van het festival te genieten.

Wat wordt er van je verwacht?
Je hebt enige kennis en ervaring in de wereld van dans & theater. Je beschikt over een netwerk die je voor het festival kan aanspreken. Je beschikt over het vermogen om de identiteit van het festival in het programma naar voren te laten komen. Je bent in staat om vanuit alle aanmeldingen een passende selectie te maken. Je bezoekt graag festivals.

Aantal uren:
februari t/m maart: 1 a 2 uur in de week
April t/m juni: 3 a 4 uur in de week

Wat kun je van ons verwachten?
• Je krijgt gratis toegang tot ons prachtige festival
• Je komt te werken in een jong, enthousiast en creatief team
• Je krijgt de beschikking over ons netwerk

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan een mailtje met je cv en motivatie naar: info@festivalhongerigewolf.nl