FHW 16 184- Mcklin Fotografie

Literatuur Vacature

Literatuur Vacature

Festival Hongerige Wolf is een multidisciplinair festival in het gelijknamige dorpje in Oost Groningen. 13 t/m 15 juli (2018) wordt alweer de 8e editie van het festival gehouden.
Voor het festival zijn wij per direct op zoek naar vrijwilligers die samen met onze artistieke leider verantwoordelijk zijn voor de literaire werken op het festival

Elk jaar krijgt het festival tientallen aanmeldingen van schrijvers en dichters die graag op ons festival willen staan. Hier moet een selectie uit gemaakt worden. Eigen netwerk mag hiervoor ook worden gebruikt. Deze selectie zal in samenspraak met de artistiek leider van het festival worden doorgevoerd. Ook denk je mee over de festivalagenda en plattegrond. Tijdens het festival ben je verantwoordelijk voor het contact met de schrijvers en dichters om er voor te zorgen dat het programma vlekkeloos verloopt. Naast deze activiteiten is er natuurlijk genoeg tijd om zelf van het festival te genieten.

Wat wordt er van je verwacht?
Je hebt enige kennis en ervaring in de wereld van literatuur. Je hebt een relevant netwerk die je voor het festival kan aanspreken. Je beschikt over het vermogen om de identiteit van het festival in de selectie van literaire werken naar voren te laten komen. Je kunt goed samenwerken binnen een team.

Aantal uren:
februari t/m maart: 1 a 2 uur in de week
April t/m juni: 3 a 4 uur in de week

Wat kun je van ons verwachten?
• Je komt te werken in een jong, enthousiast en creatief team
• Je krijgt de beschikking over ons netwerk
• Je krijgt gratis toegang tot ons prachtige festival

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan een mailtje met je cv en motivatie naar: info@festivalhongerigewolf.nl