Marion Verwey – Festival Hongerige Wolf – juli 2016 (32 van 81)

Kinderprogramma vacature

Kinderprogramma vacature

Festival Hongerige Wolf is een multidisciplinair festival in het gelijknamige dorpje in Oost Groningen. 13 t/m 15 juli (2018) wordt alweer de 8e editie van het festival gehouden. Het festival is erg geschikt voor gezinnen met kinderen. Elk jaar is er dan ook een uitgebreid kinderprogramma.

Voor Festival Hongerige Wolf zijn wij op zoek naar een groep enthousiaste vrijwilligers die verantwoordelijk zijn voor het kinderprogramma. Elk jaar krijgen wij tientallen aanmeldingen van acts die graag onderdeel willen zijn van het kinderprogramma tijdens het festival. Het is aan jullie hier een selectie van te maken en uiteindelijk een passend programma mee te organiseren. Als groep bedenken en organiseren jullie de meeste workshops zelf en hebben hier dan ook de volledige creatieve vrijheid in. Buiten het kinderprogramma om is er natuurlijk tijd om zelf van het festival te genieten!

Wat wordt er verwacht?
Je hebt affectie met kinderen en kunt je verplaatsen in de gedachtegang en leefwereld van kinderen. Je hebt enige relevante ervaring op het gebied van een kinderprogramma’s organiseren. Je bezoekt graag festivals en vindt het leuk om deel uit te maken van een ons jonge, creatieve en gezellige team.

Wat kun je van ons verwachten?
• De volledige creatieve vrijheid
• Gratis toegang tot het festival
• 3 maaltijden per dag
• Je komt terecht in een jong, creatief en gezellig team

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan een mailtje met je cv en motivatie naar: info@festivalhongerigewolf.nl