Trekker bij kassa
Foto: Willem-Jan Mengerink

Vervoer

Hoe kom je met de trein, fiets of auto het makkelijkst naar Festival Hongerige Wolf? En waar moet je parkeren? Je leest het hieronder!

Trein

Kom je met het openbaar vervoer? Geen probleem! Wij halen je op van station Bad Nieuweschans. Het laatste stationnetje van Nederland. De festival-pendelbus vertrekt elke twee uur. De bussen rijden ook elke twee uur terug vanaf het festivalterrein. De kosten zijn 3 euro. De dienstregeling start op vrijdag en stopt op maandag. Daarna rijdt er vanaf het festival geen bus meer naar station Bad Nieuweschans.

Fiets

Je kunt goed met de fiets naar het festival komen. Dat is ook handig om je op het terrein te kunnen verplaatsen. Er is een beperkt aantal fietsen te huur op het festivalterrein. Voor 7,50 per dag of voor 17,50 voor alle drie de festivaldagen. Vooraf een fiets reserveren kan door een mail te sturen naar info@festivalhongerigewolf.nl

Auto

Hongerige Wolf is makkelijk te bereiken met de auto. Parkeren is gratis, maar mag alleen op de aangegeven plekken. Lang parkeren bij de campings is niet mogelijk.

Laden/lossen nabij de campings kan, maar houd rekening met circa 15 km omrijden. Vanaf lang parkeren kun je gratis gebruik maken van de festival-pendelbus, die daar elke 2 uur langs rijdt.

Camper/Busje/Caravan

Ook een goede optie. Parkeer je mobiele woning op de festivalcamping, rol de voortent uit en laat het feest beginnen! (Er is geen elektriciteit.)

Op het festival

Op het festivalterrein pendelen tijdens het hele weekend pendelbusjes en (oldtimer) trekkers. Je kunt achterop een kar met strobalen mee om van de ene naar de andere plek te gaan. Een vrijwillige bijdrage is welkom :-) Let wel op als je in het dorp loopt: er kunnen dus trekkers langskomen. Je mag alleen achterop de trekkerkar in- en uitstappen als die stilstaat. Let op de aanwijzingen van de festivalmedewerker. Een ritje is op eigen risico.

Op het festivalterrein kun je je ook verplaatsen met kano’s, fietsen, een bootje en met de fietstaxi.

Van en naar de Danssilo

Na afloop van het programma in Hongerige Wolf (rond middernacht), rijden bussen naar de Danssilo (net buiten het dorp). Een vrijwillige bijdrage is welkom. Lopen of fietsen kan uiteraard ook.

De bussen rijden ook terug naar de campings. Let op: de laatste bussen gaan vrijdag en zaterdag om 3 uur en zondag om 2 uur.