tent
Foto: Ruth Weites

Aanmelden als vrijwilliger

Een festival zonder vrijwilligers is als Hongerige Wolf zonder schapen. Oftewel: we hebben jullie nodig! Achter de bar, op het veld en naast het podium. We hebben geweldig gunstige voorwaarden voor vrijwilligers. Want voor niets gaat de zon op, ook niet in Groningen.

Wat krijg je?

  • Eten en drinken per dienst;
  • Gratis toegang tot het festival (afhankelijk van dienst) en festivalcamping;
  • Een prachtig Festival Hongerige Wolf T-shirt;
  • Gezelligheid en een unieke ervaring;
  • Gratis toegang tot de afterparty;
  • Niet te vergeten: eeuwige dankbaarheid van de organisatie!

Functies

Suppoost
Om de beleving van de kunstwerken zo optimaal mogelijk te maken en om kwetsbare kunstwerken te beschermen zijn wij op zoek naar een team van kunstgeschiedenis- en mediastudenten dat uitleg kan geven bij de kunstwerken en zo nodig kan optreden als suppoost.

Publieksbegeleider
Als publiekbegeleider ben je gastheer of- vrouw bij een voorstelling of optreden op locatie. Je zorgt voor een goede publieksstroom. Publiekbegeleiders zijn vriendelijk, gastvrij, enthousiast, zelfstandig en oplettend.

Verkeersregelaar
Omdat het festival in een dorp plaatsvindt met een openbare weg (voor het festival is deze weg afgesloten), zijn er mensen nodig die het leuk vinden om auto’s de weg te wijzen naar de goede route of de parkeerplaats voor het festival.

Bouw & aankleding
Voor het festival begint, help je mee met de opbouw van het festival. Lekker bezig zijn met verven, dingen in elkaar timmeren en lampjes ophangen. Samen met je collega’s ben jij verantwoordelijk voor de uitstraling van het festival. Na het festival help je ook weer het dorp Hongerige Wolf op te ruimen.

Runner
Voor, tijdens en na het festival moet er veel vervoerd worden. Dit kan binnen het dorp Hongerige Wolf zijn, maar ook daarbuiten. Denk hierbij aan decorstukken, lichtapparatuur, meubels, etc. Wij zijn op zoek naar chauffeurs die ons hierin willen ondersteunen.

Flexmedewerker
Als flexmedewerker ben jij inzetbaar voor allerlei verschillende klusjes. In de aanloop naar het festival kun je helpen met klusjes op kantoor of met de opbouw/aankleding. Ook word jij ingezet bij last minute klusjes tijdens het festival. Denk hierbij aan koeriersdiensten, het opvangen van roostergaten enz.

Horecamedewerker
Als horecamedewerker wordt je tijdens het festival ingezet bij een aantal bardiensten of als hulp bij het personeelseten. Horeca-ervaring is prettig (het zou fijn zijn als je wist hoe je een biertje moet tappen of zelfs een diploma Sociale Hygiëne hebt), maar is niet verplicht.

Locatiemanagers

Je krijgt de verantwoordelijkheid over een gebied in het dorp met daarbij behorende voorstellingen. Samen met het gezelschap zorgt je ervoor dat de voorstelling op tijd begint. Je motiveert de vrijwilligers en hebt overzicht van wat er allemaal gaande is in jouw gebied.

Schoonmaak
Waar veel mensen zijn wordt helaas ook troep gemaakt. Gedurende het festival zal ook het een en ander schoongemaakt moeten worden. Met name de Danssilo en het Schapenveld verdienen een beetje extra aandacht.

Kassamedewerker
Als kassamedewerker moet je natuurlijk de bandjes  aan de deur verkopen en die van mensen controleren, maar daarnaast ben jij ook het visitekaartje van het festival. Je ontvangt de bezoekers vriendelijk en wenst ze een leuke tijd op het festival.

Campingbeheerder
Net buiten het festivalterrein bevindt zich de festivalcamping. Wil jij iedereen een leuk plekje wijzen en zorgen dat alles op de camping goed verloopt? Geef je op.

Conducteur
Het hele festivalterrein op je gemak bekijken en ook nog iets voor het festival doen? Geef je dan op als conducteur. Je zult dan een aantal ritjes meerijden met de tractoren. Het is jouw taak om een oogje in het zeil te houden tijdens de rit en te communiceren met de chauffeur als dat nodig is.

Voor- en achternaam*

Straat en huisnummer

Postcode

Woonplaats*

Telefoonnummer*

Mobiel telefoonnummer

E-mail*

Geboortedatum*

Geslacht*

Wordt dit je eerste keer als vrijwilliger bij Festival Hongerige Wolf?*

Heb je bepaalde ervaring (met je werk of als vrijwilliger) die handig kan zijn voor Festival Hongerige Wolf?

Wat doe je in het dagelijks leven?

Heb je voorkeur voor werk of een locatie om te werken? En heb je voorkeur voor muziek, theater/dans, beeldende kunst, film, kinderprogramma of literatuur?

Welke dagen wil je vrijwilliger zijn?*

Los volgende eenvoudige rekensom op (anti-spam)*
4+4=? 

* verplicht veld